Κοινή προσπάθεια για την επιστροφή στην ανάπτυξη ζητεί ο ΕΣΘ

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 13:31

Κάλεσμα στους νέους δημοτικούς και περιφερειακούς άρχοντες να συμβάλλουν με κοινή προσπάθεια στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, δίνοντας το έναυσμα μιας αναπτυξιακής προοπτικής, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει τα μέλη των συνδυασμών, στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκλεγμένα ή μη, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά η αιρετή Περιφέρεια αναλαμβάνει καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αναπτυξιακού περιφερειακού προγραμματισμού.

Όπως επισημαίνει εν συνεχεία, για το εμπόριο δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί άλλος χρόνος. «Την επόμενη του εκλογικού αποτελέσματος, το εμπόριο της Θεσσαλονίκης, το οποίο, όπως και οι λοιπές παραγωγικές τάξεις, αγωνίζεται να επιβιώσει, παλεύοντας, άνισα, στις αντίξοες και δυσμενείς συνθήκες της ελληνικής οικονομίας, αναμένει από τους αιρετούς άρχοντες να προχωρήσουν, με συναίνεση όλων των κοινωνικών ομάδων, με ταχύτητα, τόλμη και ρεαλισμό τις πολιτικές παρεμβάσεις τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, δηλώνει τέλος ότι θα είναι στη διάθεση των νέων αρχών, προκειμένου να συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια, με στόχο την έξοδό μας από το «τούνελ», την επιστροφή της οικονομίας μας σε αναπτυξιακή τροχιά και την ανάδειξη της περιοχής σε ένα σύγχρονο οικονομικό, διοικητικό και πολιτιστικό κέντρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα