Intralot : Αδεια λειτουργίας για το «Στοίχημα» στη Μολδαβία

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2002 12:16

H Loteria Moldovei, θυγατρική της Intralot, ανέλαβε τη λειτουργία και διαχείριση του προκαθορισμένου στοιχήματος στη Μολδαβία, κατόπιν σχετικής αδείας από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η Intralot θα αναβαθμίσει το ολοκληρωμένο σύστημα της λοταρίας και θα παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες για τη διεξαγωγή του στοιχήματος, όπως διαχείριση κινδύνου, υποστήριξη marketing και εκπαίδευση δικτύου.

Η Loteria Moldovei λειτουργεί από το 1992 και έχει την αποκλειστική διαχείριση τριών παιχνιδιών τύπου ΛΟΤΤΟ, ενώ παράλληλα διαθέτει στη γκάμα των προϊόντων της και το ΞΥΣΤΟ. Το παιχνίδια αναμένεται να ξεκινήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2003 σε όλο το εθνικό δίκτυο της Loteria Moldovei. Η υλοποίηση για την τεχνολογική αναβάθμιση θα εκτελεστεί από την Intralot και την Εταιρεία Στοιχημάτων, η οποία θα παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Οι νέες συμφωνίες στη Σερβία και τη Μολδαβία, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία για την οργάνωση και λειτουργία αθλητικού παιχνιδιού, καθιστούν την Intralot ως τον κυριότερο προμηθευτή υπηρεσιών διεξαγωγής στοιχήματος στην Ευρώπη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα