Με 10% ο Ομιλος Ρέστη στη Euroxx ΑΧΕΠΕΥ

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 23:55

Με μερίδιο που αγγίζει το 10% εμφανίζεται ο Ομιλος Εταιρειών Ρεστη στη χρηματιστηριακή εταιρεία Euroxx ΑΧΕΠΕΥ, τη μοναδική χρηματιστηριακή εταιρεία που είναι εισηγμένη στο ΧΑ.

Μετά τη μεταβίβαση του 9,62% της Euroxx ( στην τιμή των 2,2 ευρώ /μετοχή) στις FBBank και Βella Vista SA, ο Ομιλος Ρέστη αύξησε τη συμμετοχή του στην εταιρεία σε 9,9%.

Ειδικότερα, η FBBank απέκτησε το 4,90%, ήτοι 479.416 μετοχές και η Εταιρία BellaVista S.A. 4,72%, ήτοι 461.614 μετοχές της Euroxx ΑΧΕΠΕΥ.

Η συγκεκριμένη συμφωνία στοχεύει , όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση , στην ενίσχυση της παρουσίας του Ομίλου Ρέστη στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μέσω της συμμετοχής του στη μεγαλύτερη ιδιωτική Χρηματιστηριακή Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (ΑΧΕΠΕΥ).

Τα τελευταία χρόνια ο Ομιλος Ρέστη συνεργάστηκε σε πολλά deals χρηματιστηριακά με τη Euroxx ΑΧΕΠΕΥ η οποία είχε το ρόλο άτυπου αλλά και ουσιαστικού σε πολλές περιπτώσεις συμβούλου.

Μετά και την τελευταία μεταβίβαση, βασικοί μέτοχοι της εταιρείας εμφανίζονται οι κ.κ. : G. Giano, Π. Βρανάς, Αλ. Μπίλης, Ομιλος Ρέστη, Γ. Πολίτης και Αρ. Νινιός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα