ΟΤΕ: Στις 6 Φεβρουαρίου η αλλαγή καταστατικού

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009 10:17

Στις 6 Φεβρουαρίου προγραμματίζει ο ΟΤΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, να καλέσει εκ νέου την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων με θέματα την αλλαγή του καταστατικού και την προσαρμογή του με βάση τη συμφωνία Δημοσίου - Deutsche Telekom καθώς και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η γενική αυτή συνέλευση είχε προγραμματιστεί για τις 8 Ιανουαρίου ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της απεργίας που έκαναν τα σωματεία και του αποκλεισμού του διοικητικού Μεγάρου από συνδικαλιστές.

Το γεγονός πάντως αυτό φαίνεται να βόλεψε τον νέο υπουργό Οικονομίας ο οποίος τώρα έχει στη διάθεσή του το χρόνο για να επιλέξει τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΤΕ.

Εκτιμάται ότι ακόμα και αν δεν είχε εμποδιστεί η συνέλευση από τους συνδικαλιστές θα αναβαλλόταν καθώς οι προτάσεις για τα μέλη του συμβουλίου που ορίζει το Δημόσιο είχαν γίνει από τον προηγούμενο υπουργό Οικονομίας. Η επίσημη ανακοίνωση για την μέρα και τον τόπο που θα γίνει η συνέλευση αναμένεται σύντομα από τον Οργανισμό.

Τ. ΗΓ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα