KPMG: Ενισχυμένος ο κύκλος εργασιών στην ετήσια χρήση

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 14:21

Αύξηση του κύκλου εργασιών των εταιρειών-μελών της, για την ετήσια χρήση που λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2008, στα 22,69 δισ. δολάρια από 19,81 δισ. δολάρια ένα χρόνο νωρίτερα, ανακοίνωσε η εταιρεία παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, KPMG.

«Όλες οι υπηρεσίες μας παρουσίασαν σημαντική ανάπτυξη το περασμένο έτος παρά την εμβάθυνση και επιτάχυνση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης κατά το τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού μας έτους», ανέφερε σχετικά ο Τίμοθι Φλιν, Πρόεδρος της KPMG International.

«Σε μία περίοδο μεγάλων και πρωτοφανών αλλαγών, το επάγγελμα μας, και συγκεκριμένα οι εταιρείες της KPMG είναι καλά τοποθετημένες και δεσμεύονται να βοηθήσουν τους πελάτες τους να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές προκλήσεις που έπονται», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα έσοδα του 2008 ήταν αυξημένα και στους τρεις τομείς υπηρεσιών της. Στον Ελεγκτικό Τομέα, τα παγκόσμια έσοδα αυξήθηκαν κατά 13,9% στα 10,69 δισ. δολάρια, στο Συμβουλευτικό Τομέα της KPMG, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 13% και ανήλθαν σε 7,27 δισ. δολάρια, ενώ στον Τομέα Φορολογικών Υπηρεσιών, τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 18,3% στα 4,73 δισ. δολάρια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα