Intracom Defense: Σύμβαση 6,7 εκατ. € με την General Dynamics UK

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009 15:43

Σύμβαση ύψους 6,7 εκατ. ευρώ, για την προμήθεια συστημάτων ενδοεπικοινωνίας WISPR και ασφαλών ασύρματων τοπικών δικτύων WISPR-WLAN, υπέγραψε η Intracom Defense Electronics, θυγατρική της Intracom Holdings, με την General Dynamics UK.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση είναι μέρος διεθνούς προγράμματος εκσυγχρονισμού στρατιωτικών οχημάτων και του αντίστοιχου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού τους.

«Η Intracom Defense Electronics επελέγη μεταξύ μεγάλων αντίστοιχων διεθνών αμυντικών οίκων, ενώ το σύστημα WiSPR έχει ήδη καθιερωθεί και είναι σε χρήση από τις ένοπλες δυνάμεις διαφόρων χωρών», σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Τα συστήματα WiSPR θα εγκατασταθούν σε διάφορους τύπους ερπυστριοφόρων και τροχοφόρων οχημάτων, εξασφαλίζοντας την ενδοεπικοινωνία των πληρωμάτων και τον έλεγχο άλλων μέσων επικοινωνίας.

Επιπλέον, τα συστήματα WISPR-WLAN θα αποτελέσουν το κύριο μέσο ασύρματης τοπικής επικοινωνίας για τα Συστήματα Διοίκησης Ελέγχου και Πληροφοριών, προσφέροντας την ασφαλή ευρυζωνική μεταφορά φωνής και δεδομένων που απαιτούνται για την αντίληψη της επιχειρησιακής κατάστασης (situational awareness).

«Με ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την GENERAL DYNAMICS UK. Τα προϊόντα της INTRACOM Defense Electronics επελέγησαν για την τεχνολογική υπεροχή και τα πλεονεκτήματά τους, μεταξύ κορυφαίων αντιστοίχων ανταγωνιστικών συστημάτων παγκοσμίως, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική μας απόφαση να ενισχύσουμε τη διεθνή παρουσία μας στις επικοινωνίες του αμυντικού τομέα. Αποτελεί δέσμευση μας να παραδώσουμε συστήματα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας στην GENERAL DYNAMICS UK και προσδοκούμε σε μία μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα φέρει περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Defense Electronics.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα