ΥΠΑΝ: Στη Βουλή ν/σ για τη λειτουργία της ΕπΑντ

Στελεχώνεται η Ειδική Γραμματεία για την εποπτεία της αγοράς
Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009 15:55
UPD:16:01

Την κατάθεση νομοσχεδίου για την καλύτερη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας σε ερώτηση για τα καρτέλ στην αγορά και τις διαφορές στις τιμές των προϊόντων.

Επίσης, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός, πολύ σύντομα θα στελεχωθεί η Ειδική Γραμματεία για την εποπτεία της αγοράς, η οποία θα έχει και την ευθύνη των κοστολογικών ελέγχων, ενώ προανήγγειλε και την λήψη πρόσθετων, πιο συγκεκριμένων, μέτρων, τα οποία όπως είπε, θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

«Δεν θέλω να είμαι ο υπουργός των μεγάλων λόγων και των διακηρύξεων. Θέλω να προχωρήσουμε βήμα - βήμα. Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα και γι αυτό το λόγο με πολύ συγκεκριμένα μέτρα είμαστε αποφασισμένοι να δούμε όλα αυτά τα ζητήματα», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Χατζηδάκης.

Ξεκινώντας έναν κύκλο επαφών με τους φορείς της αγοράς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, θα συναντηθεί αύριο στις 11:00 στο υπουργείο Ανάπτυξης με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα