Ernst & Young: Ημερίδα για το Transfer Pricing

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009 17:04
UPD:17:53

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης στο ΦΕΚ της Υπουργικής Απόφασης που καθορίζει τις λεπτομέρειες αναφορικά με την εφαρμογή του νόμου για τους Κανόνες Τεκμηρίωσης Τιμών ενδοομιλικών συναλλαγών στην Ελλάδα (Ν. 3728/2008), η Ernst & Young διοργανώνει επίκαιρη ημερίδα με θέμα: «Κανόνες Τεκμηρίωσης Τιμών Ενδοομιλικών Συναλλαγών: Προκλήσεις και προοπτικές για τις πολυεθνικές επιχειρήσεις» την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με διάρκεια από 9.00 πμ. έως 14.30 μμ.

Την έναρξη της ημερίδας θα χαιρετήσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Βλάχος. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από κορυφαία και εξειδικευμένα στο Transfer Pricing στελέχη της Ernst & Young με μακροχρόνια εμπειρία τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα οι Thomas Borstell (Ernst Young’s Global Director- Transfer Pricing Services) και Karen Chaczbabian (Ernst &Young International Tax Partner, Central and Southeast Europe Transfer Pricing Leader), βασισμένοι στην εμπειρία τους από την εφαρμογή του Transfer Pricing σε άλλες χώρες, θα αναλύσουν τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις των πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και τις μεθόδους για την τεκμηρίωση των τιμών ενδοομιλικών συναλλαγών.

Στη συνέχεια ο Θ. Λιανόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος της Ernst & Young Ελλάδας και Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος) θα αναλύσει το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα όπως αυτό προκύπτει από το Νόμο και την Υπουργική Απόφαση που πρόσφατα δημοσιεύθηκε και ο Στέλιος Κυριακίδης (Senior Manager Ernst & Young Greece), θα αναφερθεί στη διαδικασία σύνταξης του απαιτούμενου από τη νομοθεσία Φακέλου Τεκμηρίωσης τιμών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα