Alumil - Σύνθετα έργα αλουμινίου σε ολόκληρη την Ευρώπη

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2002 14:05

Εικοσιένα σύνθετα έργα αλουμινίου, τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου, είναι ο απολογισμός της Alumil για το τελευταίο διάστημα του 2002.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, τα σημαντικότερα από αυτά είναι τα εξής: το ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο του πολωνικού υπουργείου Οικονομικών (Βαρσοβία), ο νεόδμητος νότιος σιδηροδρομικός σταθμός του Κιέβου (Ουκρανία), το νέο Business Center στο ιστορικό κέντρο της Σόφιας (Βουλγαρία), το κτίριο της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Βουκουρέστι) το υποκατάστημα της Cosmote στα Τίρανα (Αλβανία) και τα κεντρικά γραφεία της Mercedes-Benz στη Βαρκελώνη (Ισπανία).

Το σύνολο των έργων σχεδιάστηκε και υποστηρίχθηκε τεχνικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της Alumil και των τοπικών θυγατρικών της και υλοποιήθηκε από τοπικούς συνεργάτες.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η άκρως ικανοποιητική λειτουργία όλων των έργων επιβεβαιώνει πλήρως την ικανότητα των εταιρειών του Ομίλου να καλύπτουν και εκτός ελληνικού εδάφους τις κάθε είδους πελατειακές ανάγκες, φέρνοντας το ελληνικό αλουμίνιο σε όλη την Ευρώπη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΜΥ



Σχολιασμένα