Η νέα οργανωτική δομή του ΟΠΑΠ

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009 16:41

Τους επικεφαλής των τεσσάρων Γενικών Διευθύνσεών του ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΠΑΠ, υλοποιώντας τη νέα οργανωτική δομή και την εφαρμογή των προσαρμοσμένων διαδικασιών λειτουργίας.

Ειδικότερα, στη Γενική Διεύθυνση Εταιρικών Υπηρεσιών, επικεφαλής τοποθετήθηκε ο κ. Μαγγανάς Ευάγγελος, μέχρι σήμερα Προϊστάμενος Διεύθυνσης Σχέσεων με Μετόχους.

Στη Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών & Πληροφορικής επικεφαλής τοποθετήθηκε ο κ. Γούλας Ηλίας, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής Στοιχημάτων.

Στις Γενικές Διευθύνσεις Οικονομικής Διαχείρισης και Μάρκετινγκ παρέμειναν οι μέχρι σήμερα Γενικοί Διευθυντές κ.κ. Σαραϊντάρης Ιωάννης και Παπουτσής ¶γγελος, αντίστοιχα.

Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Σχέσεων με Μετόχους, τοποθετήθηκε η κα. Λάμπρου Ευαγγελία, μέχρι σήμερα Προϊστάμενη Διεύθυνσης Υποστήριξης Στοιχήματος.

Επίσης, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανατίθενται καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, στο Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κ. Αλιφιεράκη Σοφοκλή.

«Η εφαρμογή της νέας οργανωτικής δομής τόσο στη μητρική εταιρεία όσο και στην θυγατρική ΟΠΑΠ Υπηρεσιών Α.Ε. αποσκοπεί στην αναδιοργάνωση και επανακαθορισμό των ροών εργασιών των δύο εταιρειών προκειμένου αυτές να λειτουργούν αποτελεσματικά και συμπληρωματικά μεταξύ τους, με την θυγατρική να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης του δικτύου, αποδοχής και παράδοσης αιτημάτων πρακτόρων και πελατών και διάφορες υποστηρικτικές υπηρεσίες για τον Όμιλο», επισημαίνει ο ΟΠΑΠ στην ανακοίνωσή του.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα