ΕΕΤΤ: Διαβούλευση για τα τέλη διέλευσης

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2009 13:01
UPD:13:12

Νέα Δημόσια Διαβούλευση διεξάγει η ΕΕΤΤ που θα διαρκέσει από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαρτίου 2009 με στόχο την καταγραφή των απόψεων όλων των ενδιαφερόμενων φορέων σχετικά με τον καθορισμό των τελών διέλευσης και χρήσης δικαιωματων διέλευσης δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕΤΤ είχε πραγματοποιήσει Διαβούλευση για το ίδιο θέμα και κατά το 2007, (τα αποτελέσματα της οποίας παραμένουν αναρτημένα στο δικτυακό τόπο ), και είχε υποβάλει στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών εισήγηση για την έκδοση σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ). Ωστόσο, λόγω της καθυστέρησης έκδοσης της εν λόγω ΚΥΑ, η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ αποφάσισε την επανάληψη της συγκεκριμένης Διαβούλευσης για την επικαιροποίηση των απόψεων των φορέων, με στόχο την έκδοση Κανονισμού που θα ορίζει τη μεθοδολογία και τον τρόπο υπολογισμού των τελών διέλευσης και των τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Το κείμενο της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στο δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ, http://www.eett.gr /Κεντρική Σελίδα/ Διαβουλεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν εγγράφως τις απόψεις τους μέχρι τις 9 Mαρτίου 2009 και ώρα 16:00 α) στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λ. Κηφίσιας 60, 151 25 Μαρούσι ) ή/και β) στην ηλεκτρονική διεύθυνση «[email protected]» στην οποία και παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα να διατυπώσουν ερωτήματα σχετικά με τα κείμενα της Διαβούλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα