Φ. Πετραλιά: Σταθεροί στους νόμους μας για τα εργασιακά δικαιώματα

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 15:37

«Κάθε χώρα έχει τις ιδιαιτερότητες της. Και η Ελλάδα είναι σταθερή στους νόμους της και στις ρήτρες που ισχύουν για τα εργασιακά δικαιώματα» δήλωσε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, διαβεβαιώνοντας πως τα δικαιώματα των εργαζομένων στη χώρα μας είναι θωρακισμένα.

«Αυτό που προτρέπουμε τις επιχειρήσεις είναι να κάνουν χρήση, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, όλων εκείνων των δυνατοτήτων που δίνουν, και μέσα από τον κοινοτικό προϋπολογισμό αλλά και μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό, όλοι οι φορείς και οι ανώνυμες εταιρείες του υπουργείου Απασχόλησης» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας επανέλαβε πως πως ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, διατηρησιμότητα των θέσεων εργασίας και βεβαίως δημιουργία και νέων θέσεων εργασίας, μέσα από την κατάρτιση και μέσα από την απασχόληση.

Υπενθυμίζεται πως η Κομισιόν απηύθυνε χθες συστάσεις στα κράτη-μέλη για ευέλικτα ωράρια εργασίας, ενώ σήμερα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος έβαλε και πάλι στο τραπέζι τη λύση της 3ήμερης ή 4ημερης εργασίας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/11/1628249.htm .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα