Dionic: Σύναψη συμφωνίας με τη SEGA Amusements

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2009 15:26

Στη σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία SEGA Amusements, για την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά, υπέγραψε η Dionic, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της στον ευρύτερο χώρο της διασκέδασης.

Σημειώνεται ότι η SEGA Amusements (www.sega-amusements.co.uk) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου στον χώρο της διασκέδασης μέσω ηλεκτρονικών συσκευών που λειτουργούν με κέρμα, γνωστά και ως coin operators.

«Η πολυετής εμπειρία της Dionic στην εισαγωγή και διανομή, μεταξύ άλλων, προϊόντων τεχνολογίας και ηλεκτρονικών παιχνιδιών, σε συνδυασμό με το πλούσιο πελατολόγιό της και τους έμπειρους στον τομέα αυτό συνεργάτες της, οδήγησαν την SEGA Amusements Europe LTD στο να εμπιστευτεί την διανομή των προϊόντων της σε ένα όνομα με αποδεδειγμένη τη δυναμική του παρουσία στην εγχώρια αγορά», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η Dionic.

Η εταιρεία συζητά, παράλληλα, συνεργασία με την Magic Play, η οποία ειδικεύεται σε sport games, καθώς και με τις Elaut και Ο.Μ. Vending με αντικείμενο τα cranes, εταιρείες που έχουν ισχυρή παρουσία στον χώρο. Μελετά επίσης και άλλες εταιρείες που ειδικεύονται στα coin operators.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα