Ο Ευρ. Στυλιανίδης για την κατάργηση ανωνυμίας στην καρτοκινητή

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009 21:18

Τη διαβεβαίωση πως η νέα ρύθμιση για την κατάργηση της ανωνυμίας στα καρτοκινητά θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και πως δεν θα αιφνιδιάσει την αγορά έδωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, τόνισε πως σε όλες τις χώρες που εφαρμόστηκε η σχετική ρύθμιση υπήρξε πάντα μια μεταβατική περίοδος προσαρμογής. «Ούτε η αγορά θέλουμε να αιφνιδιαστεί ούτε όμως και θέλουμε να μείνουμε άπραγοι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της δημόσιας ασφάλειας. Πάντοτε η κάθε μας πρωτοβουλία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες αλλά θα πρέπει να προστατεύει και την δημόσια ασφάλεια» πρόσθεσε.

E. Στυλιανίδης: Κάθε πολιτική απόφαση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα νέα δεδομένα

E. Στυλιανίδης: Κάθε πολιτική απόφαση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα νέα δεδομένα

Ανέφερε ακόμη πως ζήτησε από τους εκπροσώπους των εταιρειών και τις δικές τους προτάσεις στην κατεύθυνση της απόφασης της κυβερνητικής επιτροπής και πρόσθεσε: «Δεν θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα όπως σας είπα το πρωί, θα παρακολουθήσουμε το ευρωπαϊκό πλαίσιο και δρόμους που έχουν ακολουθήσει και άλλες προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα