Ολυμπιακή: Ουδέν σχόλιο από το ΥΜΕ για τα περί δεύτερου επενδυτή

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009 16:38
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρνήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Μεταφορών Ευ. Στυλιανίδης τις πληροφορίες περί δεύτερου επενδυτή για την Ολυμπιακή πέραν της ΜΙG. «Θα μου επιτρέψετε να μη μιλήσω για το θέμα αυτό γιατί σέβομαι το γεγονός ότι η εξουσιοδοτική για το συγκεκριμένο ζήτημα από τη Διυπουργική Επιτροπή, έχει δοθεί στον συνάδελφό μου Κωστή Χατζηδάκη», δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης.

Όσον αφορά την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ολυμπιακής για το Πάσχα και το καλοκαίρι, ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι κατά τη συνεργασία που είχε σήμερα με τους διευθύνοντες συμβούλους της Ολυμπιακής, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι ισχύει ο προγραμματισμός που είχε ανακοινωθεί τον περσινό Αύγουστο.

Ο Ε. Στυλιανίδης για τον προγραμματισμό της Ο.Α.

Ο Ε. Στυλιανίδης για τον προγραμματισμό της Ο.Α.

«Όλα θα πάνε καλά. Η διαπραγμάτευση για την αποκρατικοποίηση της εταιρείας είναι σε εξέλιξη. Εμείς έχουμε την ευθύνη να μην παρατηρηθεί η παραμικρή κάμψη, ούτε στην ποιότητα ούτε στον όγκο του παρεχομένου έργου», σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης.

Σε ερώτηση εξάλλου αν υπάρχουν προβλήματα στις κρατήσεις, ο υπουργός απάντησε αρνητικά, τόνιζοντας: «Ίσα-ίσα, οι κρατήσεις αυτή τη στιγμή δημιουργούν εισπρακτικά αποθέματα, που μας επιτρέπουν να υλοποιούμε με συνέπεια το πρόγραμμα όπως είχε ανακοινωθεί».

Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ο υπουργός Μεταφορών, λαμβάνεται πρόνοια να γίνονται έγκαιρα και κανονικά όλες οι συντηρήσεις των αεροσκαφών της Ολυμπιακής, ώστε να μη δημιουργούνται κενά και ακυρώσεις, εφόσον υπάρχει σωστός προγραμματισμός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα