Ιασώ: Καμία απόφαση για μετοχική συνεργασία / εξαγορά της ΡΕΑ

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2009 16:43

Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση από τη Διοίκηση της εταιρείας αναφορικά με το ενδεχόμενο μετοχικής συνεργασίας ή εξαγοράς της κλινικής "ΡΕΑ", διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το Ιασώ, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο.

Τονίζει, επίσης, ότι ουδέποτε έγινε προσφορά για την αγορά μετοχών της ως άνω κλινικής και η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια για τη συγκέντρωση εξουσιοδοτήσεων μετόχων για την απόκτηση του πλειοψηφικού ελέγχου στο μετοχικό κεφάλαιο, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

Επιπλέον, το Ιασώ διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για σχέση της εταιρείας με τον όμιλο MIG, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχει καμία μορφή συνεργασίας ή άλλης σχέσης της Εταιρείας με τον ως άνω όμιλο».

«Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία μελετά και προσαρμόζει το επιχειρηματικό της πρόγραμμα διαρκώς, με στόχο πάντα την επίτευξη των καλύτερων αποδόσεων για τους μετόχους της. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία ερευνά, αναλύει και αξιολογεί ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας στον κλάδο παροχής υπηρεσιών υγείας, ανακοινώνει όμως στο επενδυτικό κοινό μόνο τα σχέδια ή τις συμφωνίες που έχουν οριστικοποιηθεί», καταλήγει το Ιασώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα