Αν. Βγενόπουλος: «Ηρθαμε για να μείνουμε στην Κρήτη»

Στο Ηράκλειο το Superfast XII
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 15:11
UPD:15:14

Η MIG, επεσήμανε ο κ. Βγένοπουλος, έχει 120.000 μετόχους από κάθε μεριά της Ελλάδας και ένα μεγάλο μέρος ανήκει στους Κρήτες επενδυτές.

«Ηρθαμε για να μείνουμε στην Κρήτη», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Attica Group Ανδρέας Βγενόπουλος στη συνέντευξή Τύπου που δόθηκε λίγο μετά την άφιξη του Superfast XII στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί.

Παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Attica κ. Βέτα και μελών του διοικητικού συμβουλίου αναπτύχθηκε στους δημοσιογράφους το επιχειρηματικό σχέδιο της σύνδεσης της Κρήτης με τον Πειραιά με το Superfast.

Ο κ. Βγενόπουλος χαρακτήρισε γιορτινή τη σημερινή μέρα, κάνοντας λόγο για γιορτή του ανταγωνισμού ο οποίος -όπως είπε- θα αποβαίνει πάντα σε όφελος του καταναλωτή. «Ηρθαμε στην Κρήτη για πάντα και δεν θα φύγουμε από δω ποτέ», τόνισε, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι αυτό ισχύει για όλες τις δραστηριότητες της MIG. Η MIG, επεσήμανε, έχει 120.000 μετόχους από κάθε μεριά της Ελλάδας και ένα μεγάλο μέρος ανήκει στους Κρήτες επενδυτές.

Α. Βγενόπουλος: Ημέρα της γιορτής του ανταγωνισμού η άφιξη του Superfast XII στο Ηράκλειο

Α. Βγενόπουλος: Ημέρα της γιορτής του ανταγωνισμού η άφιξη του Superfast XII στο Ηράκλειο

Απαντώντας σε ερώτηση για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου Κρήτης και αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη MIG στο κατασκευαστικό κομμάτι, αφού χαρακτήρισε το νέο αεροδρόμιο αναγκαιότητα, ο Αν. Βγενόπουλος δήλωσε: «Εμείς δεν ερχόμαστε να κάνουμε τα πάντα, αν όμως για κάποιους λόγους ζητηθεί η παρουσία μας θα το εξετάσουμε».

Το Superfast XII θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια με αναχώρηση από τον Πειραιά στις 15.30 και άφιξη στις 22.00 στο Ηράκλειο, ενώ η αναχώρησή του από Ηράκλειο προγραμματίζεται καθημερινά στις 23.45 με άφιξη στον Πειραιά στις 6.15 το πρωί. Όπως επισημάνθηκε στη συνέντευξη Τύπου, η δρομολόγηση του πλοίου αυξάνει τα δρομολόγια στη γραμμή του Ηρακλείου κατά 50%.

Κατά την παρουσίαση της δρομολόγησης του νέου πλοίου παρών ήταν και ο πρώην ιδιοκτήτης της Attica Group Περικλής Παναγόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤΙΚΑ
  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα