Βωβός: Διευκρινίσεις για την απόφαση του ΣτΕ για Βοτανικό

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 15:18
UPD:15:19

«Η παραπομπή και μόνο της διατύπωσης της τελικής κρίσης στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, λόγω της κατά πλειοψηφία κρίσης του Τμήματος περί τυπικής αντισυνταγματικότητας του άρθρου 12 του ν.3481/2006 ουδόλως προδικάζει την τελική κρίση της Ολομέλειας περί των θεμάτων αυτών», υπογραμμίζει η Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του ημερήσιου Τύπου.

Η εταιρεία τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή της ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία επί της εισήγησης του Συμβούλου κ. Σ. Μαρκάτη, αφού λάβει υπόψη της τα υπομνήματα των διαδίκων πλευρών που θα κατατεθούν μέχρι την 19η Μαρτίου 2009.

«Εκτιμούμε ότι ήδη η διατύπωση τεκμηριωμένης μειοψηφίας υπέρ της συνταγματικότητας των ως άνω διατάξεων κατά την παραπεμπτική κρίση του Ε' Τμήματος σε ότι αφορά την επεξεργασία του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, για τον Ελαιώνα, είναι ενδεικτική της εκτιμώμενης ύπαρξης διαμετρικά αντίθετων απόψεων μεταξύ των μελών της συνθέσεως της Ολομέλειας του ΣτΕ σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν», καταλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα