Νέο μοντέλο καταστημάτων εγκαινίασε η Emporiki

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 16:48

Το πρώτο κατάστημα, που ξεκίνησε πρόσφατα να λειτουργεί σύμφωνα με το νέο μοντέλο λιανικής που εισάγει ο Εμπορικός Μετασχηματισμός, εγκαινίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, Alain Strub.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της τράπεζας, άλλα 40 καταστήματα αναμένεται να υιοθετήσουν πλήρως το νέο μοντέλο μέχρι το τέλος του 2009.

Σημειώνεται ότι η κτιριακή, αλλά κυρίως η λειτουργική αναβάθμιση του καταστήματος, που βρίσκεται επί της πλατείας Κασταλίας στο Μαρούσι, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του δικτύου.

Όπως αναφέρει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο του προγράμματος, όλα τα καταστήματά της πρόκειται να υιοθετήσουν σταδιακά τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας του διεθνούς μοντέλου καταστημάτων λιανικής του Ομίλου της Credit Agricole, το οποίο προσαρμόστηκε στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς και την εταιρική ταυτότητα της Εμπορικής Τράπεζας.

Το νέο μοντέλο τραπεζικού καταστήματος της Εμπορικής βασίζεται στη διαφάνεια και το μοντέρνο σχεδιασμό, καθώς και στην εύκολη αναγνώριση και άνετη πρόσβαση του πελάτη στις διαφορετικές «ζώνες συναλλαγών», όπως -ενδεικτικά- η ζώνη ταχείας εξυπηρέτησης που εξασφαλίζει ολοκλήρωση των απλών συναλλαγών σε 15 λεπτά και η συμβουλευτική ζώνη.

Παράλληλα, η νέα δομή και οργάνωση του χώρου και των λειτουργιών του καταστήματος, σε συνδυασμό με τη χρήση κατάλληλων μέσων τεχνολογίας, επιτρέπουν την ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών, ανάλογα με τις ανάγκες τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα