Intrasoft International: Αναβάθμιση σε Gold Channel Partner της SAP

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009 13:48

Σε Gold Channel Partner της SAP αναβαθμίστηκε φέτος η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom IT Services, μετά τηn διάκρισή της ως SAP Silver Channel Partner το 2008.

«Η διάκριση αυτή επισφραγίζει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας κατά το έτος 2008, όπου ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία μεγάλο αριθμό νέων έργων SAP, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Hellas, «η διάκριση της INTRASOFT International ως Gold Partner στα πλαίσια του προγράμματος SAP Partner Edge, σηματοδοτεί την επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στο χώρο του SAP, αλλά κυρίως την εδραίωση και τη διεύρυνση της συνεργασίας με την SAP».

«Η διάκριση της INTRASOFT International ως Gold Channel Partner της SAP, αποτέλεσμα της συνεχούς και συστηματικής επένδυσής μας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων SAP επί 8 και πλέον έτη, επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές μας και την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας το 2008», τόνισε, από την πλευρά του, ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα