Αναβάλλεται επ’ αόριστον η επέκταση του οίκου Theo Fennell

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009 17:18

Σε αντικατάσταση της διευθύνουσας συμβούλου του, Πάμελα Χάρπερ προχώρησε με σημερινή του ανακοίνωση ο οίκος κοσμημάτων Theo Fennell, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή πολλών σταρ, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Ναόμι Κάμπελ, ο Έλτον Τζον κ.α.

Ο διάσημος οίκος έχει ήδη προειδοποιήσει ότι η χρήση 2008 θα είναι ζημιογόνος εξαιτίας της κατάρρευσης της ζήτησης την περίοδο των Χριστουγέννων. Η κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων έχουν αναγκάσει τη διοίκηση να πατήσει απότομα φρένο στα σχέδια διεθνούς επέκτασης. «Η Πάμελα ήρθε στην εταιρεία ένα χρόνο πριν, τότε που η αγορά βρισκόταν σε φάση επέκτασης. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στη βασική επωνυμία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Τον προηγούμενο μήνα, ο οίκος κοσμημάτων ανακοίνωσε το κλείσιμο του καινούργιου καταστήματός κοσμημάτων και ρολογιών στο Δουβλίνο, ενώ θα πάψει επίσης να λειτουργεί το κατάστημα των ρολογιών που διατηρούσε στο κατάστημα Harrods του Λονδίνου.

Παρότι έχουν ανοίξει καταστήματα Theo Fennell στο Ντουμπάι, τη Μόσχα και το Χονγκ Κονγκ, η διοίκηση θα βάλει στον «πάγο» στα σχέδιά της για παρουσία στο Κουβέιτ, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα