Best Workplaces: Πρωτιά για Coca-Cola 3E και Piscines Ideales

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009 11:56
UPD:12:06

Ως οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα αναδείχθηκαν η Coca-Cola Τρία Έψιλον και Piscines Ideales, σύμφωνα με την έρευνα Best Workplaces 2009, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Φέτος, οι εταιρείες που ξεχωρίζουν, μοιράζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθός τους: οι 10 εταιρείες με περισσότερους από 250 εργαζόμενους και οι 10 εταιρείες με 50 - 250 εργαζόμενους.

Στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών, πρώτη αναδείχθηκε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ενώ στην κατηγορία των εταιρειων με 50 - 250 εργαζόμενους πρώτη αξιολογήθηκε η Piscines Ideales.

Στην πρώτη κατηγορία, τη δεκάδα συμπληρώνουν οι εταιρείες Abbott Laboratories Ελλάς, Millennium Bank, Tasty Foods,Hewlett-Packard, Club Hotel Casino Loutraki, Βιβεχρώμ, Hellenic Postbank, Marfin Egnatia Bank και Deloitte.

Στην δεύτερη κατηγορία, τη δεκάδα συμπληρώνουν οι εταιρείες Micorosoft Hellas, Bristol-Myers Squibb, Sisco Hellas, Αιών, Ψημίτη, 3M Hellas Mepe, Genesis Pharma, Exodus και Johnson Diversey Ελλάς.

Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση των εταιρειών βασίσθηκε σε δύο παραμέτρους: κατά τα δύο τρίτα στη γνώμη των ίδιων των εργαζόμενων σε κάθε εταιρεία και κατά το ένα τρίτο στις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε εταιρεία σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα