Spider: Σύμβαση προμήθειας εξοπλισμού με Πειραιώς Leasing

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 11:21
UPD:11:30

Σύμβαση, ύψους 2.319.615 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει την προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης απορριμμάτων για την κάλυψη αναγκών συλλογής-μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου Αθηναίων, υπέγραψε η Spider Ν. Πέτσιος με την Πειραιώς Leasing.

Σημειώνεται ότι η τελευταία αναδείχθηκε ανάδοχος στο δημόσιο διεθνή ανοικτό διαγωνισμό του Δήμου Αθηναίων που διεξήχθη την 27/2/2008 και αφορά την εκμίσθωση και παροχή εξοπλισμού διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Spider εντός έξι μηνών θα προβεί στην προμήθεια 34 δορυφορικών οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων ανοιχτού τύπου χωρητικότητας 2,4m3, 20 δορυφορικών οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων χωρητικότητας 4 m3 και 20 οχημάτων με υπερκατασκευή πλυστικού μηχανήματος για τις ανάγκες πλύσης και καθαριότητας του Δήμου.

Στον ίδιο κλάδο δραστηριότητας η εταιρεία προέβη στη σύναψη συμφωνίας με εταιρικό συνεργάτη στο Abu Dhabi, για την προμήθεια μεταλλικών κάδων μεγάλης χωρητικότητας 3.2λτ, σύμβαση συνολικού ύψους 415.000 ευρώ. Ο παραπάνω εξοπλισμός θα παραδοθεί εντός τριμήνου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα