Ernst & Young: Ο Β. Κάτσος «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς»

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 22:21

Ο κ. Βασίλειος Κάτσος ανακηρύχθηκε «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2008 στην τελετή που διοργάνωσε η Ernst & Young με κύριο χορηγό τη Vodafone, και χορηγούς επικοινωνίας τη Ναυτεμπορική και την Οικονομική Επιθεώρηση - Economia, στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Enterpreneur Of The Year”.

Το βραβείο στον κ. Κάτσο απέμεινε ο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2006 κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κατά την διάρκεια επίσημου δείπνου στο οποίο παρεκάθισαν κορυφαίοι παράγοντες του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού χώρου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Παλατιανάς, Πρόεδρος της Palaplast Α.Ε., αναδείχθηκε «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας». Το βραβείο απένειμε ο κ. Διονύσης Κεφαλάκος, Διευθυντής της εφημερίδας Ναυτεμπορική.

Ο κ. Γεώργιος Κορρές, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της KORRES Φυσικά Προϊόντα., διακρίθηκε ως «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας». Το βραβείο απένειμε ο κ. Χρήστος Γκλαβάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ernst & Young Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο κ. Βασίλειος Κάτσος, Πρόεδρος της Pharmathen S.A., αναδείχθηκε «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας». Το βραβείο απένειμε ο κ. Νικόλαος Σοφοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone.

Ο κ. Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net A.E., διακρίθηκε ως «Καινοτόμος Επιχειρηματίας». Το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος.

Ο κ. Κάτσος θα λάβει μέρος στην 9η διοργάνωση του διεθνούς σκέλους του διαγωνισμού μαζί με επιτυχημένους επιχειρηματίες από περίπου 50 χώρες για να διεκδικήσει τον τίτλο «World Entrepreneur Of The Year 2008» τον Μάιο του 2009 στο Monte Carlo.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα