Manager of the Year 2008 o κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας

Διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009 13:18

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας, διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε., ανακηρύχθηκε Manager of the Year 2008 από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

«¶νθρωπος με τεράστια εμπειρία στο λιανεμπόριο ο κ. Κων. Μαχαίρας ξεκίνησε την καριέρα του στις ΗΠΑ, ως διευθυντής προμηθειών σε μεγάλη εταιρία του Σικάγου. Επίσης, υπήρξε δυναμικό στέλεχος για πάνω από 14 χρόνια στην Mars inc. από το 1982 στην Ολλανδία (Marketing & Sales), καθώς επίσης και γενικός διευθυντής στην Ελλάδα και την Ιταλία. Είχε επίσης υπηρετήσει ως γενικός διευθυντής της Chipita International (1996-97)», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΔΕ.

Το βραβείο απένειμε στον κ. Μαχαίρα, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος στο πλαίσιο της ομιλίας του επεσήμανε τον ρόλο της κοινωνίας της γνώσης στη σύγχρονη οικονομική δραστηριότητα, αναφέρθηκε στη δημιουργική καταστροφή ως μοχλού καινοτομίας και τόνισε την ανάγκη το λιανεμπόριο να βελτιώσει τις τιμές πώλησης.

Αναφερόμενος στο θεσμό του Manager of the Year, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, υπογράμμισε ότι το βραβείο αυτό, είναι ένας θεσμός που στόχο έχει την ηθική ανταμοιβή και καταξίωση των αρίστων στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα