Athens Airways: Εξι νέοι προορισμοί από το καλοκαίρι

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009 10:06

Πτήσεις προς Κοζάνη, Χίο, Καστοριά, Ζάκυνθο, Ρόδο και Κεφαλονιά από το αεροδρόμιο των Αθηνών και Μυτιλήνη, Χανιά από Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει για το καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία Athens Airways.

Οι παραπάνω προορισμοί θα ανοίγουν από τις 21 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο των Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Παράλληλα, θα γίνει σύνδεση της Μυτιλήνης και των Χανίων από Θεσσαλονίκη.

Από 21 Μαΐου

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 21 Μαΐου η Athens Airways θα ξεκινήσει δρομολόγια για το αεροδρόμιο της Κοζάνης. Οι πτήσεις θα ανέρχονται στις 5 εβδομαδιαίως. Επόμενος προορισμός της εταιρείας είναι η Χίος και οι πτήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου. Θα εκτελούνται 7 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Στη συνέχεια έπεται ο προορισμός της Καστοριάς, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στο επιβατικό κοινό από τις 29 Μαΐου, όπου και θα εγκαινιαστεί ο σταθμός. Ο εβδομαδιαίος αριθμός των πτήσεων για το αεροδρόμιο της Καστοριάς θα ανέρχεται στις 4.

Επίσης άμεση προτεραιότητα για την Athens Airways αποτελεί το αεροδρόμιο της Ζακύνθου. Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση και το κοινό θα έχει την δυνατότητα να εξυπηρετείται με 5 πτήσεις την εβδομάδα. Στη συνέχεια, στις 11 Ιουνίου, το αεροδρόμιο της Ρόδου θα υποδεχτεί την πρώτη πτήση της Athens Airways. Πρόκειται να πραγματοποιούνται 13 πτήσεις εβδομαδιαίως προς τον προορισμό αυτό. Ο τελευταίος προορισμός που πρόκειται η εταιρεία να πραγματοποιήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για την περίοδο Μάιος - Ιούνιος είναι αυτός της Κεφαλονιάς και το οποίο θα εγκαινιαστεί στις 15 Ιουνίου με 5 πτήσεις την εβδομάδα.

Θεσσαλονίκη

Τέλος, η Athens Airways γνωρίζοντας τη σημασία της Θεσσαλονίκης ως κόμβου, αποφάσισε να πραγματοποιεί πτήσεις και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Οι δύο προορισμοί που θα συνδεθούν με τη Θεσσαλονίκη είναι τα Χανιά και η Μυτιλήνη με 8 πτήσεις συνολικά την εβδομάδα. Τα πρώτα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 25 Μαΐου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα