Στην Intrasoft International το πελατολόγιο SAP της Lavisoft

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009 16:44

Το πελατολόγιο SAP της Lavisoft ΑΕ απέκτησε πρόσφατα η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom IT Services, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για δυναμική επέκταση στο χώρο του SAP.

Το αρχικό τίμημα της συμφωνίας – το οποίο θα επαναξιολογηθεί και θα οριστικοποιηθεί από τις δύο εταιρείες το πρώτο εξάμηνο του 2010, βάσει των μέχρι τότε επιτευχθέντων αποτελεσμάτων – ανέρχεται σε 2,5 εκ. ευρώ.

«Οι λύσεις SAP αποτελούν στρατηγική επιλογή μας. Από το 2001 επενδύουμε συστηματικά στο χώρο αυτό, δημιουργώντας μία από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες ομάδες συμβούλων κι έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες της SAP στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International.

«Σήμερα επενδύουμε περαιτέρω, τριπλασιάζοντας την ομάδα μας και το πελατολόγιό μας, εξασφαλίζοντας όχι μόνο μία ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά, αλλά και τις προϋποθέσεις για μια δυναμική επέκταση τόσο στην Δυτική Ευρώπη», πρόσθεσε.

Ο κλάδος SAP της Intrasoft International, με στελεχιακό πλέον δυναμικό άνω των 50 εξειδικευμένων συμβούλων, παρέχει υπηρεσίες και λύσεις SAP σε περισσότερες από 70 επιχειρήσεις, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα