Συμφωνία ΓΕΚ-Τέρνα με Δ. Κηφισιάς για υπόγειο χώρο στάθμευσης

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009 14:03

Σύμβαση για τη μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία και εκμετάλλευση για περίοδο 23 ετών υπόγειου χώρου στάθμευσης δυναμικότητας 624 θέσεων, υπέγραψε σήμερα ο όμιλος ΓΕΚ-Τέρνα με τον Δήμο Κηφισιάς.

Η συμφωνία προβλέπει την ανάπτυξη του χώρου στάθμευσης σε πέντε υπόγεια επίπεδα, καθώς και τη διαμόρφωση του ασφαλτοστρωμένου σήμερα υπαίθριου πάρκινγκ σε πλατεία και χώρους πρασίνου. Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε περίπου 9 εκατ. ευρώ.

Ο χώρος στάθμευσης θα κατασκευαστεί στην Πλατεία Πλατάνων του Δήμου Κηφισιάς, σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου, όπου σήμερα λειτουργεί υπαίθριο δημοτικό πάρκινγκ, και θα τεθεί σε λειτουργία σε 30 μήνες, δηλαδή στα τέλη του 2011.

«Ο νέος υπόγειος χώρος στάθμευσης, σε συνδυασμό με την συνολική υπέργεια διαμόρφωση που προβλέπεται από τη σύμβαση, θα συντελέσουν στην ανακούφιση του έντονου προβλήματος στάθμευσης που υφίσταται στο κέντρο της Κηφισιάς, στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και φυσικά στη μεγάλη διευκόλυνση του εμπορικού κέντρου της πόλης», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ομίλου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΕΚΤΕΡΝΑ



Σχολιασμένα