Επέκταση του EEO GROUP στη Βουλγαρία

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009 10:41

Σε μία ακόμη βαλκανική χώρα, τη Βουλγαρία επεκτείνει τις δράσεις της η εταιρεία συμβούλων ΕΕΟ GROUP ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΑΚΜΗ, στην κατεύθυνση υλοποίησης ενός από τους στρατηγικούς της στόχους, της διείσδυσης στην αγορά συμβούλων των βαλκανικών χωρών, σε έργα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ήδη η εταιρία δραστηριοποιείται επιτυχώς σε Ρουμανία, Αλβανία, Σκόπια, Μαυροβούνιο.

Συγκεκριμένα η ΕΕΟ Group, ανέλαβε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της αξιολόγησης και ποιοτικού ελέγχου των προτάσεων έργων των Διαρθρωτικών Ταμείων στη Βουλγαρία. Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 350 χιλ. ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το Europeaid, που αποτελεί χρηματοδοτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις τρίτες χώρες. Αντικείμενο του έργου αποτέλεσε ο ποιοτικός έλεγχος και αξιολόγηση των προτάσεων για έργα που χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, καθώς και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στη Βουλγαρία κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Η Ομάδα Εμπειρογνωμόνων της EEO Group που εγκαταστάθηκε στη Βουλγαρία προκειμένου να υλοποιήσει το έργο, έλεγξε ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τις προτάσεις που υπεβλήθησαν από δικαιούχους για ένταξη έργων στα Επιχειρησιακά Προγράμματα «Ανθρώπινοι Πόροι», «Διοικητική Ικανότητα» και «Περιφερειακή Ανάπτυξη» για την Προγραμματική Περίοδο 2007 - 2013, εξέδωσε τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας για τα έργα που αξιολογήθηκαν και ανέπτυξε ένα ηλεκτρονικό εργαλείο για τον έλεγχο επιλεξιμότητας - ποιοτικής αξιολόγησης των προτάσεων έργων που θα υποβληθούν στο μέλλον.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα