ΥΠΑΝ: Συνέδριο για clusters επιχειρηματικότητας

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009 19:37

Συνέδριο με θέμα «Συνεργατικοί Σχηματισμοί (Clusters) Επιχειρήσεων στους Τομείς Βιο-Αγροδιατροφής, Βιοτεχνολογίας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας: Ένα Ευρωπαϊκό Εργαλείο για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας» θα πραγματοποιήσει το υπουργείο Ανάπτυξης τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009 και ώρα 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στόχος του συνεδρίου, το οποίο διοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και η Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα και τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την ευρωπαϊκή πολιτική σχετικά με τα cluster επιχειρηματικότητας, ως φορέα ενίσχυσης της περιφερειακής ανταγωνιστικότητας.

Στο πλαίσιό του θα πραγματοποιηθούν τρία επί μέρους workshops για τη λειτουργία και τη δυναμική των clusters στους τομείς Βιο-Αγροδιατροφής, Βιοτεχνολογίας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Μεταξύ των ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι οι: Β. Μακιός, Corallia Cluster, Dirk Carrez, Διευθυντής Βιοτεχνολογίας EUROPABIO (European Association of Bioindustries), M. Baccanti, Διευθυντής, Dubiotech (Dubai Biotechnology Research Park).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://epan2.antagonistikotita.gr/greek/



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα