Silverlight 3 και Expression 3 από τη Microsoft

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009 11:29

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται πλέον το Silverlight 3 και το Expression 3, οι νέες δηλαδή εκδόσεις των εργαλείων σχεδιασμού διαδικτυακών εφαρμογών που αναπτύσσει η Microsoft.

Τα νέα προϊόντα ενσωματώνουν καινοτόμα χαρακτηριστικά, επιτρέποντας σε προγραμματιστές και web designers να αναπτύξουν ακόμα πιο εντυπωσιακές λύσεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Microsoft Hellas, το Silverlight 3 και το Expression 3, σε συνδυασμό με το Microsoft Visual Studio, συνθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον σχεδιασμού και ανάπτυξης, απλοποιώντας ουσιαστικά όλη την παραγωγή και επιτρέποντας τη δημιουργία μοναδικών διαδικτυακών εμπειριών για τον τελικό χρήστη.

Τα δύο αυτά εργαλεία διευκολύνουν ακόμη και τη συνεργασία μεταξύ των ομάδων ανάπτυξης σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση.

Το Silverlight 3 διατίθεται δωρεάν στην ιστοσελίδα http://www.microsoft.com/silverlight, ενώ δίμηνη δοκιμαστική έκδοση του Expression 3 είναι διαθέσιμη δωρεάν, μέχρι τις 10 Αυγούστου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.microsoft.com/expression/try-it. Το demo της παρουσίασης των νέων προϊόντων είναι διαθέσιμο προς προβολή στο http://www.seethelight.com



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα