Intralot: Μέσω ΑΤΜ, web και phone banking τα παιχνίδια στη Ν. Αφρική

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009 11:27

Μέσω web και phone banking, καθώς και των μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), θα παρέχει το παιχνίδι Λόττο η Gidani Ltd – μέτοχος της οποίας είναι η θυγατρική της Intralot, Intralot South Africa – αξιοποιώντας την τεχνολογική πλατφόρμα της Intralot B-On.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο νέος αυτός τρόπος συμμετοχής στα παιχνίδια θα ξεκινήσει αρχικά μέσω της First National Bank (FNB) της Νοτίου Αφρικής. Οι πελάτες της τράπεζας θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν Λόττο μέσω των νέων καναλιών πώλησης άμεσα.

Η Gidani σκοπεύει σύντομα θα συνεργαστεί και με άλλους τραπεζικούς οργανισμούς για την παροχή των ίδιων υπηρεσιών.

«Από το δεύτερο εξάμηνο αυτού του χρόνου η Εθνική Λοταρία με τη βοήθεια της GIDANI θα προσφέρει κάθε μήνα νέες και συναρπαστικές εμπειρίες. Με αυτό τον τρόπο υλοποιούμε τη δέσμευσή μας κατά την ανάληψη της λειτουργίας της Εθνικής Λοταρίας της χώρας, να δημιουργήσουμε μια Λοταρία που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο», σχολίασε ο Δρ. Bongani Aug Khumalo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Gidani.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot επεσήμανε, από την πλευρά του, πως «μέσω των νέων καναλιών πώλησης η Εθνική Λοταρία της Νοτίου Αφρικής θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς ενώ οι παίκτες θα απολαμβάνουν ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα