Probank: Προσφορά άτοκων δανείων σε επαγγελματίες και ΜμΕ

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009 11:26

Ποσό ύψους 100 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η Probank για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών, προσφέροντας προς νέους πελάτες χρηματοδότηση με τους ευνοϊκότερους όρους.

«Η Probank μέσω αυτής της προσφοράς δίνει την ευκαιρία σε νέους πελάτες να αντλήσουν για τις ανάγκες τους δάνεια από 10.000 ευρώ έως και 20.000 ευρώ, 100% άτοκα για ένα ολόκληρο χρόνο», υπογραμμίζει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει, επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν άμεσα να ενισχύσουν την ρευστότητά τους, μέσω ανοικτού τρεχούμενου λογαριασμού, με οποιοδήποτε ποσό από 10.000 ευρώ έως και 20.000 ευρώ, άτοκα για ένα ολόκληρο έτος.

Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Οκτωβρίου.

Οι εξασφαλίσεις που ζητά η τράπεζα για την διάθεση του άτοκου ποσού είναι προσημείωση επί αστικού ακινήτου και ασφάλιση του δικαιούχου, σημειώνει η Probank.

Στο τέλος του έτους οι δανειολήπτες έχουν την δυνατότητα είτε να αποπληρώσουν το άτοκο κεφάλαιο χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση (εκτός της εισφοράς 0,6% του Ν.128/75) είτε να επεκτείνουν την διάρκεια χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους όπως θα ισχύουν τότε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα