Αίτηση εισαγωγής στη ΝΕΧΑ κατέθεσε η Hitech Consultants

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2001 14:56

Αίτηση για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά (ΝΕΧΑ) του ΧΑΑ κατέθεσε η εταιρεία Hitech Consultants Α.Ε., η οποία δημιουργεί ολοκληρωμένα συστήματα λογισμικού ανοικτής αρχιτεκτονικής για λειτουργία σε περιβάλλον Internet και επιχειρήσεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσης της 11/9/01, η εταιρεία θα προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με έκδοση 572.840 νέων μετοχών εκ των οποίων 545.570 μετοχές θα διατεθούν στο επενδυτικό κοινό με δημόσια εγγραφή και 27.270 μετοχές σε στελέχη και εργαζόμενους της εταιρείας με ιδιωτική τοποθέτηση. Ο συνολικός αριθμός των μετοχών μετά την εισαγωγή της στη ΝΕΧΑ θα ανέρχεται σε 2.727.840.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν πρόκειται να χρηματοδοτήσουν μέρος του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας, το συνολικό ύψος του οποίου ανέρχεται σε 1,456 δισ. δρχ. και θα διατεθούν για την ανάπτυξη νέων προϊόντων λογισμικού, βελτίωση της τεχνολογικής υποδομής και αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Ο κύκλος εργασιών της Hitech Consultants κατά την τρέχουσα χρήση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, αναμένεται να φθάσει σε περίπου 1,01 δισ. δρχ. με προ φόρων κέρδη 227 εκατ. δρχ.

Κύριος ανάδοχος, σύμβουλος έκδοσης και ειδικός διαπραγματευτής της εταιρείας είναι η Megatrust Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα