Ηellas online: Νέος διευθύνων σύμβουλος

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009 15:33

H hellas online ανακοίνωσε ότι νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Κεραστάρης και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης.

Ο κ. Αντώνης Κεραστάρης έχει εμπειρία 16 ετών, εκ των οποίων τα τελευταία 12 χρόνια σε θέση Chief Financial Officer σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως Procter & Gamble, Hilton, Mercedes. Tο 2005, ο κ. Κεραστάρης ανέλαβε CFO στην Cosmote Ρουμανίας και παρέμεινε έως τον Απρίλιο του 2008, που ενσωματώθηκε στο δυναμικό του Ομίλου αναλαμβάνοντας τη θέση του Chief Financial Officer της hellas online. Ο κ. Κεραστάρης είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμια Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Ο κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της hellas online, και μέχρι πρότινος Corporate Strategy Director, από το 2006 με την εξαγορά της hellas online από την Intracom Holdings. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 ως Business Development Executive στην Intracom Holdings. O κ. Κόκκαλης κατέχει πτυχίο BSc in International Relations and Economics από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και Executive Graduate Diploma από το Columbia University in Finance.

Ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης, Πρόεδρος της hellas online, ανακοινώνοντας τις τοποθετήσεις των κ.κ. Α. Κεραστάρη και Κ. Κόκκαλη στις θέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα, τόνισε « Η hellas online έχει μια ισχυρή διοικητική ομάδα που απαρτίζεται από ικανότατους επαγγελματίες που έχουν φέρει αξιόλογα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθιστώντας την εταιρία ως τον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο εναλλακτικό πάροχο της αγοράς. Με τα στελέχη αυτά και αμείωτο δυναμισμό, συνεχίζουμε με συνέπεια την υλοποίηση της στρατηγικής μας και ταυτόχρονα την πλήρη αξιοποίηση της δυναμικής που μας δίνει η πρόσφατη συμφωνία μας με τη Vodafone, ώστε να κεφαλαιοποιήσουμε τις προκλήσεις της τηλεπικοινωνιακής αγοράς και να ενισχύσουμε περαιτέρω την ανάπτυξή μας.»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα