Επιχειρηματικές συναντήσεις για την υγεία στη Γερμανία

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 14:13

Στις 19-20 Νοεμβρίου 2009, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθεί το Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της υγείας, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MEDICA 2009.

Το Forum, το οποίο διοργανώνεται από το πανευρωπαϊκό δίκτυο για την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία Enterprise Europe Network, με τη συμμετοχή από την Ελλάδα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), που είναι ο συντονιστής του ελληνικού κόμβου (Enterprise Europe Network-Hellas), έχει ως στόχο την υποστήριξη διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών, την ενημέρωση των συμμετεχόντων για καινοτόμες τεχνολογίες απ' όλη την Ευρώπη, καθώς και την εξεύρεση δυνητικών εταίρων για μελλοντικές συνεργασίες.

Η θεματολογία της διοργάνωσης καλύπτει, μεταξύ άλλων, τομείς όπως: Ηλεκτρονικός-ιατρικός εξοπλισμός, ιατρικές τεχνολογίες, Εργαστηριακός εξοπλισμός, Εξοπλισμός ασφάλειας και διάσωσης, Διάγνωση, Φυσιοθεραπεία, Προϊόντα ατομικής χρήσης και καταναλωτικά προϊόντα, Τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, Ιατρικά υφάσματα, Ιατρική επίπλωση και εξοπλισμός.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τη φόρμα συμμετοχής, έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο email: [email protected], ή στο fax: 210 7246824.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα