Με σχέδια και χρώματα η νέα γενιά φορητών υπολογιστών

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009 14:30

Στο παρελθόν ανήκουν οι μαύροι και αυστηροί φορητοί υπολογιστές, καθώς έφτασε η εποχή τα λάπτοπ να αποκτήσουν στιλ, επισημαίνει το Reuters. Νέα, κομψά και πολύχρωμα σχέδια έχουν πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής με την προσδοκία να εμφανιστούν στα ράφια τα προσεχή Χριστούγεννα.

Τόσο η Hewlett-Packard Co όσο και η Dell Inc στρέφονται σε αισθητικές αλλαγές του εξωτερικού καλύμματος των φορητών τους υπολογιστών, ενδεχομένως με την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών.

Μέχρι σήμερα, οι φορητοί υπολογιστές κυκλοφορούν κυρίως σε μαύρο ή γκρι χρώμα, με εξαίρεση την Apple Inc που κυκλοφόρησε ήδη από τη δεκαετία του 1990 τους ιδιαίτερης αισθητικής φορητούς υπολογιστές της.

Τάση της σημερινής εποχής είναι, ωστόσο, οι καταναλωτές να προτιμούν τους φορητούς από τους επιτραπέζιους υπολογιστές, ιδίως μετά τις πρόσφατες βελτιώσεις στο μέγεθος και το βάρος τους, καθώς μπορούν να τους πάρουν μαζί τους στο γραφείο ή το σπίτι.

Στο στόχαστρο των μεγαλύτερων εταιρειών κατασκευής υπολογιστών βρίσκονται, όπως ήταν αναμενόμενο, οι σύγχρονες γυναίκες –ένας επιπλέον λόγος που επιβάλλει τη στιλιστική βελτίωσή τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα