Eurobank EFG: Εγκαινιάστηκε το νέο κεντρικό κατάστημα στο Βελιγράδι

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 16:39

Το νέο κτίριο διοίκησης της «Eurobank EFG Centar» στο Βελιγράδι εγκαινίασε σήμερα η Eurobank EFG.

Το κτίριο θα στεγάσει τη διοίκηση της τράπεζας όσον αφορά τη λιανική τραπεζική, την τραπεζική επιχειρήσεων, καθώς και τις θυγατρικές εταιρείες EFG Business Services and EFG Property Services.

Τα κεντρικά γραφεία της Eurobank EFG στην οδό Vuka Karadžića είναι εμβαδού 6.700 τ.μ. και μπορούν να στεγάσουν 400 υπαλλήλους.

Μεταξύ των προσκεκλημένων που παρέστησαν στα εγκαίνια ήταν ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας, κ. Radovan Jelasic, αξιωματούχοι της σερβικής κυβέρνησης, η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη του Ομίλου Eurobank EFG με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικόλαο Νανόπουλο, και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Σερβίας.

«Το Eurobank EFG Centar είναι ένα από τα λίγα κτίρια κεντρικών γραφείων το οποίο συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης λειτουργικότητας με σχεδιασμό φιλικό προς το περιβάλλον και προσαρμόζεται στις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες», δήλωσε ο Φίλιππος Καραμανώλης, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Eurobank EFG στη Σερβία.

Ο κ. Giorgio Pradelli, Γενικός Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου της Eurobank EFG, δήλωσε από την πλευρά του ότι η Eurobank EFG θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ισχυρός και υπεύθυνος χρηματοπιστωτικός οργανισμός. «Πιστεύουμε ότι το νέο κτίριο θα βελτιώσει τη αποδοτικότηατ των λειτουργιών μας. Η στρατηγική μας είναι να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δραστηριότητες μας και ταυτόχρονα να επιδείξουμε υψηλό επίπεδο εταιρικής ευθύνης έναντι των πελατών, των εργαζόμενων μας και της κοινωνίας. Αυτή η σημαντική κίνηση αποδεικνύει επίσης τη δέσμευση της Eurobank έναντι της Σερβίας και του σερβικού λαού», τόνισε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα