Χ.Α.: Οι αποφάσεις του δ.σ.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 17:33

Δελτίο Τύπου Χρηματιστηρίου Αθηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε:

• την παραίτηση της εταιρείας «PRAXIS INTERNATIONAL Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από Μέλος της Αγοράς Παραγώγων του Χ.Α.

• την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Tρίτη 27 Οκτωβρίου 2009.

• την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E.», «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ», «COCA-COLA EEE Α.Ε.», «ΔΕΗ Α.Ε.», «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ», «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ», «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.», «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και «ΟΤΕ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος του Χ.Α. «EFG EUROBANK ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

Επίσης γνωστοποιήθηκε στο ΔΣ του ΧΑ:

• Η παραίτηση της εταιρίας – Μέλους της Αγοράς Παραγώγων του ΧΑ «ΒΕΤΑ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή στη διαπραγμάτευση στην Αγορά Παραγώγων του ΧΑ των ΣΜΕ στη Μετοχή της Εταιρίας «ΤΙΤΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑ Α.Ε.». Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης στο εν λόγω προϊόν ορίστηκε η Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα