Στην έκθεση EXPO REAL η MORE Real Estate Services

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 12:36

Η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία MORE Real Estate Services έδωσε για άλλη μία χρονιά το παρών στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων EXPO REAL, στο Μόναχο.

Η MORE «εκπροσώπησε» τη Ρουμανία αλλά και την Ελλάδα καθώς ήταν η μόνη εταιρία από τα Βαλκάνια με συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της ευρωπαϊκής κτηματαγοράς για το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου. Στο περίπτερό της φέτος φιλοξένησε και την εταιρία Proiect Bucuresti, τη μεγαλύτερη αρχιτεκτονική εταιρία της Ρουμανίας, με 210 υπαλλήλους και τεράστια εμπειρία στον χώρο.

Η MORE παρουσίασε την αγορά της Ρουμανίας και τις υπηρεσίες της σε περισσότερες από 50 ενδιαφερόμενες εταιρίες. «Μόλις πριν από δύο χρόνια, είχαμε στην ίδια έκθεση 140 υποψήφιους επενδυτές, έτοιμους να μπουν στη ρουμανική αγορά με ιλιγγιώδη νούμερα, ασύλληπτα για τα ελληνικά δεδομένα. Το 2008 είχαμε 35 εταιρίες, ενώ φέτος είχαμε μόλις 5. Η διαφορά ήταν ότι η ποιότητά τους ήταν εξαιρετικά υψηλή, ξέρουν τι θέλουν και ενδιαφέρονται για πολύ μεγάλα μεγέθη επενδύσεων. Η εξειδίκευσή μας στα ακίνητα εισοδήματος με μεγάλες αποδόσεις και άλλους τομείς της αγοράς βρίσκει μεγάλη απήχηση, ειδικά το ότι βρίσκουμε και προτείνουμε ευκαιρίες με έκπτωση από 50 – 80% σε σχέση με τις τιμές προ της κρίσης» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της MORE, κ. Ηλίας Παπαγεωργιάδης.

«Η αγορά χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια και σοβαρότητα από όλους τους εμπλεκόμενους. Με τις κατάλληλες κινήσεις, η Ρουμανία είναι μία από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που θα ανακάμψει» ήταν και το μήνυμα του συνεδρίου για τη Ρουμανία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Έκθεσης.

Βalkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα