Daimler: Επενδύσεις €3 δισ. σε γερμανικά εργοστάσια

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 13:34
UPD:13:37

O διευθύνων σύμβουλος της Νο2 κατασκευάστριας πολυτελών οχημάτων στον κόσμο, Ντίτερ Ζέτσε, ανακοίνωσε επίσης πως η εταιρεία θα αυξήσει την παραγωγική της δυναμικότητα στο πλαίσιο της επέκτασης της μονάδας παραγωγής αυτοκινήτων μικρού μεγέθους στο Rastatt της Γερμανίας.

Επενδύσεις ύψους τριών δισ. ευρώ σχεδιάζει να υλοποιήσει η Daimler στα εργοστάσιά της στη Γερμανία, προκειμένου να επεκτείνει τη γραμμή παραγωγής των μεσαίου μεγέθους αυτοκινήτων.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Νο2 κατασκευάστριας πολυτελών οχημάτων στον κόσμο, Ντίτερ Ζέτσε, ανακοίνωσε επίσης πως η εταιρεία θα αυξήσει την παραγωγική της δυναμικότητα στο πλαίσιο της επέκτασης της μονάδας παραγωγής αυτοκινήτων μικρού μεγέθους στο Rastatt της Γερμανίας.

«Οι κατασκευαστές οχημάτων πρέπει να είναι έτοιμοι για την αυξανόμενη πόλωση στη βιομηχανία: είτε τα αυτοκίνητα θα είναι καλύτερα είτε θα είναι φθηνότερα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ζέτσε.

Η Daimler, η οποία περιέκοψε τις δαπάνες της φέτος κατά τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ, εμφάνισε ζημίες το τρίτο τρίμηνο, ολοκληρώνοντας, έτσι, ένα εννεάμηνο απωλειών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα