Συνάντηση Δ. Ρέππα με την ηγεσία του ΤΕΕ

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 16:23

Συνάντηση με την ηγεσία του ΤΕΕ είχε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, «υπό το πρίσμα της αξιοποίησης του δημόσιου τομέα».

«Οι διπλωματούχοι μηχανικοί είναι οι φυσικοί σύμμαχοί μας και επιθυμία μας είναι να τους καταστήσουμε πρωταγωνιστές της προσπάθειάς μας» δήλωσε ο κ. Ρέππας, κατά την πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη στο ΤΕΕ, όπου συναντήθηκε με το προεδρείο, αλλά και μέλη της Δ.Ε., όπως, επίσης, με διευθυντές και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων.

Τον κ. Ρέππα συνόδευε ο υφυπουργός Δημοσίων Έργων Γιάννης Μαγκριώτης, ενώ η συζήτηση, όπως σημείωσε, ήταν «εγκάρδια» και εφΆ όλης της ύλης.

Το ιδιαίτερα καλό κλίμα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιάννης Αλαβάνος, ο οποίος χαρακτήρισε την επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ως «σημαντική κίνηση, ιδιαίτερα συμβολική και ελπιδοφόρα στην κατεύθυνση αξιοποίησης του τεχνικού δυναμικού γενικότερα και ειδικότερα του ΤΕΕ ως τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας».

Υποσχέθηκε δε ολόπλευρη βοήθεια στην κατεύθυνση υλοποίησης όσων περιέγραψε στη Βουλή με τις προγραμματικές δηλώσεις ο υπουργός και διευκρινίστηκαν περαιτέρω κατά τη συζήτηση που έγινε σήμερα στο ΤΕΕ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα