Λ. Κατσέλη: Στόχος η παραγωγική αναδιάρθρωση της χώρας

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 16:13

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους παραγωγικούς κλάδους του τόπου μας και να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία» τόνισε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Τ. Κατσέλη εισερχόμενη στην έκθεση «Σαλόνι Μόδας Ελληνικού Παπουτσιού» στο MEC.

Η κ. Κατσέλη επεσήμανε ακόμη ότι «στόχος του καινούριου Υπουργείου που συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλα τα αναπτυξιακά εργαλεία κάτω από τον συντονισμό του είναι η ανάταξη της Οικονομίας, η αναθέρμανση της αγοράς και η παραγωγική αναδιάρθρωση της χώρας».

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας θα χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την παραγωγική αναδιάρθρωση του τόπου, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας», υπογράμμισε.

Σημείωσε, τέλος, ότι οι βασικοί άξονες της πολιτικής του υπουργείου είναι τρεις: Η στήριξη του τζίρου στην αγορά, η τόνωση της ρευστότητας και η πάταξη του παρεμπορίου. «Θα προωθηθούν οι κατάλληλες ρυθμιστικές παρεμβάσεις, οι οποίες πραγματικά θα διευκολύνουν και θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα», ανέφερε η κ. Κατσέλη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα