SingularLogic: Ο Λ. Κωβαίος γενικός διευθυντής Ανάπτυξης και Τεχνολογίας

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 12:26
UPD:12:33

Τη διοίκηση της νέας Διεύθυνσης της SingularLogic «Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Τεχνολογίας», η οποία δημιουργείται στο πλαίσιο της καλύτερης αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και λύσεων λογισμικού, αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Κωβαίος.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα διεύθυνση θα έχει στην ευθύνη της τη διοίκηση των ομάδων ανάπτυξης προϊόντων και λύσεων λογισμικού, καθώς και το συντονισμό των τεχνολογικών επιλογών της εταιρείας, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικής της θέσης και την αύξηση των μεριδίων αγοράς που κατέχει.

Ο κ. Κωβαίος προέρχεται από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Λύσεων και Υπηρεσιών του επιχειρηματικού τομέα EnterpriseDIS της SingularLogic και διαθέτει πολυτετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής από στελεχικές θέσεις.

«Η πλούσια εμπειρία που έχει αποκομίσει ο Λεωνίδας από διευθυντικές θέσεις σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, θα συμβάλει καθοριστικά στην περαιτέρω ενίσχυση του ηγετικού προφίλ της εταιρείας σε θέματα ανάπτυξης προϊόντων και αξιοποίησης τεχνολογιών. Η συνεισφορά του από τα νέα του καθήκοντα, αναμένεται να είναι εξαιρετικά ουσιαστική. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία», ανέφερε o κ. Μ. Καριώτογλου, Chief Technology Officer της SingularLogic, αναφερόμενος στη νέα θέση και στον κ. Λ. Κωβαίο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα