Fashion Box: Νέο Replay Store στο Βουκουρέστι

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 16:30

Ένα νέο Replay Store εγκαινιάζει η Fashion Box Ελλάς στο Βουκουρέστι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των σημείων πώλησης του Ομίλου στη Ρουμανία σε πέντε.

Το νέο κατάστημα, συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ., ξεκίνησε τη λειτουργία του την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 εντός του εμπορικού κέντρου COTROCENI MALL και αναμένεται να ενισχύσει την εμπορική παρουσία του Ομίλου στην δυναμική αγορά της Ρουμανίας.

Το COTROCENI MALL, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Βουκουρεστίου, περιλαμβάνει 300 καταστήματα σε μια συνολική επιφάνεια άνω των 78.000 τμ και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εμπορικών καταστημάτων και επιλογών ψυχαγωγίας που εξυπηρετούν πάνω από 3 εκατομμύρια καταναλωτές από την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

«Η λειτουργία του νέου Replay Store εντάσσεται στον επενδυτικό σχεδιασμό του Ομίλου Fashion Box Ελλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την προσεκτική διεύρυνση του δικτύου διανομής REPLAY στα Βαλκάνια μέσω σημείων πώλησης σε στρατηγικά επιλεγμένες θέσεις εντός πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων», τονίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι προχώρησε στη λύση της συνεργασίας franchise που είχε στην Ζάκυνθο, διακόπτοντας τη λειτουργία του υφιστάμενου σημείου πώλησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα