Συνάντηση με Λ. Κατσέλη και εργαζόμενους στο λιμάνι ζητά το ΕΒΕΑ

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 17:09

¶μεση συνάντηση με την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη και τους εργαζόμενους στο λιμάνι του Πειραιά ζητά με επιστολή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Σκοπός της συνάντησης, όπως αναφέρει, είναι «να συζητηθούν εκτενώς συγκεκριμένες θέσεις αλλά και προτάσεις του επιμελητηρίου».

Ειδικότερα, στην επιστολή του προς την κ. Κατσέλη ο κ. Μίχαλος σημειώνει ότι «η ανάγκη της συνάντησης καθίσταται επιτακτική μετά την εξαγγελία νέας 48άωρης απεργίας των λιμενεργατών που θα θέσει εκ νέου σε σοβαρή δοκιμασία το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και την εθνική οικονομία γενικότερα. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια συνάντηση θα έχει θετικά αποτελέσματα για τον επιχειρηματικό κόσμο».

Στις επιστολές του δε προς την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και την Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ ζητά επίσης, άμεση συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν οι ολέθριες συνέπειες που θα υποστούν οι ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και η εθνική οικονομία, γενικότερα, από την καινούρια εξαγγελία απεργιακών κινητοποιήσεων στο Λιμάνι του Πειραιά.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια συνεννόησης, που μπορούν να μας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Μίχαλος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΠ



Σχολιασμένα