Centric: Ιδρυση θυγατρικής στη Μάλτα

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2009 15:40

Την ίδρυση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας FSM Limited, με έδρα τη Μάλτα και αντικείμενο την παροχή της νέας υπηρεσίας financial spreads betting (συναλλαγές ανοίγματος), μέσω του διαδικτυακού τόπου www.spreads.gr, ανακοίνωσε η Centric Πολυμέσα.

«Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της CENTRIC Α.Ε. να επενδύει σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και να ενισχύει τη γκάμα των προσφερόμενων διαδικτυακών προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται στην αγορά», τονίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η FSM Limited προχώρησε σε συμφωνία με τη WorldSpreads Ltd για την προώθηση (marketing) της υπηρεσίας financial spreads betting στην ελληνική γλώσσα μέσω του διαδικτυακού τόπου spreads.gr.

Η διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες της, την ευκαιρία να αποκτήσουν κέρδη προβλέποντας τη μελλοντική αξία εκατοντάδων μετοχών (200 ευρωπαϊκές μετοχές μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτερες Ελληνικές μετοχές, 1.000 μετοχές των ΗΠΑ, 500 μετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, κ.λ.π.) και χρηματοπιστωτικών μέσων (συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε δείκτες όπως NASDAQ, S&P, εμπορεύματα, μέταλλα, ομολογίες, συναλλαγματικές ισοτιμίες, κ.λ.π.).

Η διαδικτυακή πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται προσωπικά και άμεσα τις ανοικτές θέσεις (open positions), ενώ παρέχει τη δυνατότητα για διενέργεια μικρού μεγέθους συναλλαγών με χαμηλά ποσά, ανεξάρτητα από το είδος της υποκείμενης αξίας και το άνοιγμα της θέσης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά ορισμένου χρόνου μέσω της οποίας προστατεύονται από τυχόν απώλειες έως ποσού και 400 ευρώ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες ενός ραγδαία αναπτυσσόμενου κλάδου. Πιστεύουμε ότι η επέκταση αυτή στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας θα συμβάλει στην ανάπτυξη και την κερδοφορία του ομίλου», δήλωσε ο κ. Ροδόλφος Οντόνι, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Centric.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WorldSpreads κ. Conor Foley δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με τον Όμιλο CENTRIC. Τόσο η εξειδίκευση όσο και η αποφασιστικότητά τους είναι πολύτιμοι αρωγοί στην επιτυχία του πλάνου μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα νέα αυτά προϊόντα θα έχουν μεγάλη απήχηση στους τελικούς χρήστες και εν τέλει θα τύχουν ευρείας αποδοχής».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΕΝΤΡ



Σχολιασμένα