Exel Group: Παράδοση επτά φ/β πάρκων στη Λακωνία

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009 16:06

Την ολοκλήρωση και παράδοση των πρώτων επτά φωτοβολταϊκών πάρκων στους Μολάους της Λακωνίας, συνολικής ισχύος 850KW, ανακοίνωσε η Exel Group, σημειώνοντας ότι σε τελική φάση βρίσκεται ένα ακόμα πάρκο στο Κιλκίς, ισχύος 142KW.

Τα εν λόγω έργα υλοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου από την Exel Group, με τη θυγατρική της Solarise να φέρει την ευθύνη για το σχεδιασμό, τον κεντρικό συντονισμό και την εγκατάσταση και την αρμόδια παραγωγική μονάδα του Ομίλου να παρέχει την τεχνολογική υποδομή (σχεδίαση και κατασκευή της σταθερής βάσης στήριξης Exel G1).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου.

«Η ολοκλήρωση και παράδοση των πρώτων επτά φωτοβολταϊκών πάρκων από την Exel Solar έγινε με επιτυχία, βάσει του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και με τα πιο αξιόπιστα και ποιοτικά συστήματα. Η απόδοση και η διάρκεια ζωής των συστημάτων, αποτελούν τα πιο κρίσιμα σημεία για την απόσβεση και αξιοποίηση της επένδυσης», δήλωσε ο κ. Νίκος Πιτσόκος, Γενικός Διευθυντής στο Solar Division.

Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στους άμεσους επιχειρηματικούς στόχους της Exel Solar βρίσκονται τόσο η ολοκλήρωση του όγδοου πάρκου στο Κιλκίς όσο και η οριστικοποίηση των συμφωνιών για πάρκα, συνολικής ισχύος 10 MW, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα