Κ. Μίχαλος: Η κυβέρνηση να επιβάλει τη νομιμότητα

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 14:04

«Η δικαιοσύνη έκρινε. Η σημερινή δικαστική απόφαση δεν αφήνει, πλέον, κανένα περιθώριο στους εργαζομένους στο λιμάνι του Πειραιά να συνεχίσουν τις απεργιακές τους, με οποιαδήποτε μορφή, κινητοποιήσεις», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κ. Μίχαλος, σχολιάζοντας την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που έκρινε παράνομη την απεργία στο λιμάνι.

Επιπρόσθετα, ο κ. Μίχαλος κάλεσε την κυβέρνηση να επιβάλει με κάθε τρόπο τη νομιμότητα και να αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κάλεσε την κυβέρνηση να επιβάλει με κάθε τρόπο τη νομιμότητα και να αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

«Μετά την προσφυγή του ΕΒΕΑ και των Επιμελητηρίων της χώρας, η δικαιοσύνη έκρινε. Η σημερινή δικαστική απόφαση δεν αφήνει, πλέον, κανένα περιθώριο στους εργαζομένους στο λιμάνι του Πειραιά να συνεχίσουν τις απεργιακές τους, με οποιαδήποτε μορφή, κινητοποιήσεις. Πρέπει να σεβαστούν τη νομιμότητα και, επιτέλους, να σταματήσουν ένα συντεχνιακό αγώνα που αποβαίνει σε βάρος της ελληνικής οικονομίας και εν κατακλείδι ολόκληρης της κοινωνίας. Σε αντίθετη περίπτωση, η κυβέρνηση οφείλει με κάθε τρόπο να επιβάλει τη νομιμότητα και να αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας», δήλωσε ο κ. Μίχαλος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΠ



Σχολιασμένα