Intracom Telecom: Σύμβαση συνεργασίας με την Etisalat

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 14:20

Την υπογραφή σύμβασης-πλαισίου, μέσω της θυγατρικής της στο Ντουμπάι, για την προμήθεια εξοπλισμού ραδιοζεύξεων (INTRALINK) και ασύρματων ευρυζωνικών συστημάτων (WiBAS) στην Etisalat, κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανακοίνωσε σήμερα η Intracom Telecom.

Στο πλαίσιο της σύμβασης αυτής, οι ασύρματες λύσεις της ελληνικής εταιρείας θα αξιοποιηθούν για την επέκταση των δικτύων της Etisalat παγκοσμίως, δίνοντάς της τη δυνατότητα να υλοποιεί αποτελεσματικά τα δίκτυα μετάδοσης των 2G/3G σταθμών βάσης και να προσφέρει ευρυζωνικές ασύρματες υπηρεσίες διεθνώς.

«Προσβλέπουμε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο για μια εποικοδομητική συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι η Etisalat θα ωφεληθεί σημαντικά από την τεχνολογική υπεροχή της ευρέως εφαρμοσμένης σειράς προϊόντων μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Α. Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom.

Ο κ. Fadhil Ansari, Executive Vice President of Engineering της Etisalat, δήλωσε από την πλευρά του: «Η ασύρματη ευρυζωνική τεχνολογία έχει στρατηγική σημασία για την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Πέραν της δυνατότητας εύκολης επέκτασης των ασύρματων δικτύων διασύνδεσης των σταθμών βάσης 2G, 3G και WiMAX, τα συστήματα δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης σε περιοχές που δεν δύναται να αναπτυχθεί ή να υποστηριχθεί δίκτυο οπτικών ινών. Μέσω της διαχείρισης του δικτύου μας αλλά και των επενδύσεων σε τεχνολογίες αιχμής θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση στο Internet με οποιαδήποτε συσκευή επιλέξουν».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα